2. Joulukuuta 06
Noniin, pitänee nyt kertoa julkisesti mikä tilanne on :P Tein vuoden alussa bafescriptiin paljon uudistuksia, uuden custom switchbarin, toolbarin, jne. Koulun lisäksi tein enemmän ja enemmän töitä, joka vaati enemmän juhlimista että jaksoi. BaFeScriptin kehitys hidastui, enkä ehtinyt julkaista uutta versiota ajallaan. Sitten tulikin mircistä uusi versio. Tuon uuden version kanssa eräs dll tiedosto, joka liittää kaikki nuo systeemit mircin reunoihin (kanavalistat, statusbar....), EI TOIMINUT. Innostukseni lopahti taas vähäksi aikaa. Pari kuukautta ja mircistä tulee uusi versio, jossa on TREEBAR valmiiksi. Eli tuo customswitchbar, jonka tein uudestaan suurella vaivalla hienoksi (en siis ehtinyt julkaista), oli TURHAA. Niin.
En ole ikuisuuksiin enää jaksanut edes tehdä mitään, koska se tuntuu olevan aika turhaa :P En edes muista mitä tuosta keskeneräisestä versiosta pitäisi vielä viimeistellä, mutta väliäkö sillä koska ne eivät toimisi uuden mircversion kanssa kunnolla.
BaFeScriptin kehitys on siis lopetettu. Katotaan vuoden parin päästä uudestaan.

25. Helmikuuta 06
Olen ollut vähän lomalla taas kuten ootte huomannut. Ei paljon aikaa ole tämän scriptin tekemiseen, ja tulokset ovat sen mukaisia :o
Olipa kerran kuitenkin yksi viikko kun innostuin tekemään Switchbarin uudestaan (sisältää mm. paremmat värimahdollisuudet), sekä Toolbarin [kuva]
Kuitenkin switchbarin uudelleenkoodaus on hyvin iso urakka, ja tämä on vielä pahasti kesken. Aikaa tulee siis vielä menemään, julkasuajankohdasta ei ole mitään tietoa.
Lisää tietoa uudistuksista News-sivulta. Tuossa on vain osa, sillä suuri osa on unohdettu kirjata ylös. Onneksi tällä hetkellä uusimmassa beta9.1 versiossa ei ole mitään pahoja bugeja. Mutta odotelkaamme taas :)

24. Marraskuuta 05
Noniin saatiin uudet foorumit pystyyn. Registeröityminen on helppoa ja nopeaa, joten toivomme että suuri osa keskusteluista bafescriptistä siirtyisi foorumeille jotta ne ovat kaikkien nähtävillä ja samojen asioiden kysyminen vähenisi.
QrD työstää meille myös uusia sivuja, ja uusi BFS versio on jotakuinkin valmis. Mietin vielä .bat tiedoston käyttöä reload scriptin sijasta sekä utf8 integrointia. Tulkaapas antamaan mielipiteitänne ja lisää toiveita www.bafescript.org/forums :)

17. Lokakuuta 05
Hehheh. Migueelo meni poistamaan meidän foorumit jokuaika sitten :) Eli nyt niitä ei ole. Tehdään työtä parasta aikaa että saadankin uudet paljon paremmat jonnekin.
Olen samalla työstänyt hiukan uutta versiota, mutta hitaasti kuitenkin. Ei paljon aika ja motivaatio niin riitä, mutta teen parhaani. Se on kuitenkin hienosäätöävaille valmis, en vain taaskaan tältä istumalta jaksa edes remotea avata.
Kyllä se siitä, kyllä se siitä...

06. Heinäkuuta 05
Uusi versio on edistynyt melko hyvin ja on vain loppusilausta vailla!
Tulevaan versioon on panostettu lähinnä toimivuuteen ja vanhojen asioiden hiomiseen.
Suurimpia muutoksia on tullut custom switchbariin ja autoserversiin... [ more ]

13. Maaliskuuta 05
QrD liittyi BaFeScript staffiin ja teki uuden layoutin sivuille. Nyt sivuja on säädetty ja siirretty vihdoin nettiin - Uuden bafescript version kanssa. Nyt on siis ladattavissa versio Beta9.1, jossa suurin uutuus on [ statusbar ]
Lisäksi custom switchbarin toimivuutta on paranneltu huomattavasti. Lisää tietoa version muutoksista oikealta "uutisia lehden" alta.

20. Helmikuuta 05
Nyt on sivut siirretty www.bafescript.org osotteeseen, samoin kaikki muu sälä :) Tässä samalla "hiljaisuudessa" on edistynyt bafescriptin seuraava versio, beta9.1, jossa merkittävä lisäys on statusbar. Olen jo kauemman aikaa meinannut tämän toteuttaa, mutta koska erillisten dialogien yhdistäminen mircin reunoihin ei aina toimi niin varmasti, on tämä vienyt aikansa. Nyt se on kuitenkin noinabout valmis ja betatestereillä. Tuosta linkistä näätte yhden mahdollisuuden sen käytöstä.

25. Marraskuuta 04
Pikainen päivitys Beta9.01:ksi. Toimivuutta vanhojen mIRC versioiden kanssa paranneltu, sekä muutama bugi korjattu shitlististä ja chanprotecteista. Päivitys updaterilla tai sivuilta.

20. Marraskuuta 04
Uusi versio julkastu, Beta9.0. Tämän version newfeatureslista löytyy foorumeilta. Uusi setuppi monine uusine ominaisuuksineen :)